منهای فوتبال

فیلم| آهنگ در مراسم عروسی ممنوع؛ با تالارهای متخلف برخورد می شود

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از توضیحات رئیس اداره امر به معروف و نهی از منکر دولت طالبان مبنی بر ممنوعیت موسیقی در مراسم های عروسی افغانستان بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که با واکنش های منفی کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، رئیس اداره امر به معروف و نهی از منکر هرات می گوید: موسیقی ممنوع است و با صاحب تالار در صورت تخلف برخورد می شود.

فیلم آهنگ در مراسم عروسی ممنوع؛ با تالارهای متخلف برخورد می شود که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم ممنوعیت موسیقی در عروسی های افغانستان

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۵ دیدگاه ها

  1. پنج سال پیش شما متوهم ها هم همچنان باور داشتین موسیقی حرام هستا…ما مردم آدمتون کردیم تو این زمینه الان خیلی ادعاتون میشه آره،ما آهنگ اجازه میدیم پخش بشه طالبان نمیزاره…!😂😂😂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *