منهای فوتبال
عکس| کاسبی همسر رضا پهلوی در ساگرد مرگ مهسا امینی

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از کاسبی یاسمین همسر رضا پهلوی در ساگرد مرگ مهسا امینی بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این تصویر که با واکنش های منفی گسترده کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، پس از کنسرت شاهین نجفی، یاسمین پهلوی برای سخنرانی در سالگرد مرگ مهسا امینی از ۱۵۰ تا ۷۰۰ دلار بلیط فروشی کرد.
- بیشتر ببینید:
- عاقبت قرآن سوزی در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱
عکس کاسبی همسر رضا پهلوی در ساگرد مرگ مهسا امینی که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






حق دارند کمتر موقعیت های بهانه جویانه مثل سکته مغزی یکی اتفاق میفته که بتونن جوونای مردم رو فریب بدَن تا با مملکت و دین خودشون به دشمنی برخیزن و اونام به هم بچسبن و در آمریکا یا هر جهنمی قَهقَه بزنن !! شاید بتونه شاهنشاهی پدرشو به دست بیاره !
چرت نگو این پولها واسه اینها ارزشی نداره که بخوان بلیط فروشی کنن.
یکی دیگه میخواد مراسم برگزار کنه وایشون با استوری کردن از مراسم حمایت کردن.
اولا مودبانه حرف بزن!
ثانیا میخواد از کنسرت یا برنامه کسی حمایت کنه، بِره مثل بچه آدم شرکت کنه تو مراسم و یا واسش تبلیغ کنه. دیگه پول گرفتن چه معنی داره؟! بگه من هم میام تو این مراسم و قراره روی فلان صندلی بشینم. حالا هرکی دوست داشت بلیطهای نزدیک به ایشون رو خریداری میکنه!
حتما میخواهد بره با دوست پسر فرانسویش دور از چشم شوهر *** عشق و حال کنه