منهای فوتبال

فیلم| هدف اصلی زن زندگی آزادی در ایران

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از هدف اصلی زن زندگی آزادی در ایران از زبان مجری شبکه من و تو بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده، مجری شبکه معاند منوتو در اظهاراتی شفاف هدف نهایی «زن زندگی آزادی» را بازگو می کند: خواهان روزی هستم که کلماتی مثل ناموس و غیرت مفهوم خودشان را از دست بدهند!

فیلم هدف اصلی زن زندگی آزادی در ایران که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم هدف نهایی زن زندگی آزادی از نگاه شبکه من و تو

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۹۳ دیدگاه ها

    1. ناشناس عزیز تو مغز هر کسی یک قسمت کوچک هست بنام وحدان، بنده سعی میکنم این قسمت از مغزم مسبقل عمل کنه و کارش رو خوب انجام بده.

  1. یه عده به عمد خودشون و مذهبی جا میزنن و با حرفهایی که معلوم نیست از کجا درآوردن میخوان چهره مذهبی واقعی و خراب کنن. اونی که از صیغه میگه. آدم حسابی زیاد داریم مثل انسان یک بار ازدواج کرده سرش تو زندگی خودشه با عرضه و پولدار هم هست. هیچ زنی جز زن خودش براش مهم نیست. میدونه هرزه ها هم مریضن میدونه اونی که میاد تو خیابون سینه و باسن نشون دیگران میده( و با لبخند و ابراز خوشحالیش از نگاه دیگران جار میزنه که هدفش چیه) حتی ارزش یه نگاه هم نداره… یاد بگیریم ازشون.
    به نظر من آدمایی که وجهه آدم حسابی رو خراب میکنن و خودشون و مذهبی جا میزنن در واقع همون طرفداران هرزگی هستن. یه زن باید حداقل پوششی را داشته باشه که وقتی تو نگاه اول میبینی بگی با شخصیته. بگی هدفش جذب نگاه‌ها به سمت خودش نیست. مرد هم باید حواسش به زن خودش باشه زنی که خودش انتخاب کرده. تنوع طلبی را زنها هم دارند مثل مردها. چه زن چه مرد اگه خودش و ول کنه به بدترین جاها کشیده میشه.خانم محترم سرت تو زندگی خودت باشه لطفا. اگر مشکل خودنمایی برای مردان دیگه داری برو دکتر خودت و درمان کن.اقای محترم سرت و بکن تو زندگی خودت.

  2. خدمت دوستان ارزشی حکایت جابی است که بد نیست بدانید.
    شانه به سر پرنده ای است که در لانه خود کثافت کاری زیادی میکند.
    روزی جوجه اش که از این وضع خسته شده بود به مادرش گفت، نمیشه ی لانه دیگه درست کنیم که تمیز باشد و به آنجا برویم؟
    شانه به سر مادر جواب داد با این باسنی که ما داریم هرجا بریم همینه.
    حالا اینها که مردم رو غربگدا و فاحشه، همجنسگرا، غربزده و یا طرفدار اسرائیل و امریکا می‌نامند و به هر معترض وصله ای میچسبانند بهتره یه نگاه به لانه خودشان بکنند، شاید ایراد از جای دیگری است.

    1. جناب محمد، من نه ارزشی ام نه جیره خوارو…!! اما شماها که اینهمه ادعا دارین خداییش به زنها نگاه نمیکنی؟چرا اینهمه اصرار داری ازشون دفاع کنی داداش؟!

      1. برادر بزرگوار امیر خان.
        بنده حقیر علاوه بر مصدومیت جنگی سالها در سپاه و جهاد سازندگی مشغول به خدمت بوده ام و خانواده خودم و اکثر اقوام محجبه هستند و در فامیل سرتیپ و سرلشگر سپاه هم داریم.
        بنده به این خانمها نگاه نمیکنم و از کنارآنها میگذرم چون اخلاق بچه‌های سپاه و جهاد و محیط کاری در من باقی مانده و حتی داخل خیاط مردم را وقتی در منزل آنان باز است را نگاه نمیکنم.
        البته خودم ادعایی ندارم.
        شما شرایط امام جماعت برای نماز یومیه را میدانید و طرف باید شرایط را داشته باشد تا به او اقتدا کرد.
        در مورد حجاب کسی که عامر به معروف و ناهی از منکر است هم شرایط خود را دارد که یکی از آنها قصد قرب الی الله است.
        بنده عامران به معروف و ناهیانی را میبینم که برای مال و قدرت دنیا این کار را میکنند و یا خود تا خرخره در منکرات غرق اند و دوم اینکه در مورد سایر منکرات جامعه ساکت هستند پس این کار هدف سياسي برای خود دارد و قصدش خیر نیست.

    2. کسی که کامنت ها رو بخونه اگه یه جو عقل داشته باشه میفهمه این حکایت رو باید به برانداز ان وطن فروش
      گوشزد بکنید حالا چه اونایی که ریا میکنن یا نه ریا نمیکنن خودشون میگن ما مخالفیم که دمشون هم گرم که ریا و فیلم بازی نمیکنن . اولا بگم منی که دارم این رو میگم خودم صد جور بدبختی دارم بسیجی و اینا هم نیستم ولی میخوام بگم شماها واقعا چرا اینجوری هستید چرا واقعیت رو قبول نمیکنید خودتون هم میدونید این فتنه زن زندگی آزادی رو خود صهیونیست ها با نفوذی ها و وطن فروشان داخلی درست کردن. آشوب های سال پیش رو با رسانه ها و دروغاشون راه انداختن کسایی که هدفشون نابودی ذره ذره ایِ ایران و سیاه نشون دادن همه چی و نا امیدی هرچه بیشتر و بیشتر مردم ایرانه حالا همراه شدن با این ها و اربابشون آمریکا
      که میخوان سر به تن اسلام و ایران و مردم نباشه چیز جز جهالت محض و بیشرفی و وطن فروشیه ؟؟؟
      مگه مشکلات اقتصادی و فساد فقط تو ایران هست که یک سره
      تو رسانه های کثیفشون مخاطبشون رو بمبارون میکنن که این آخوندا دارن شما رو میکشن شما رو بدبخت نگه داشتن خودشون دارن میریزن و میپاشن کو پس چرا بریز بپاش و مسافرت های خارجه بسیجی و نظامی ها
      و اینا رو نمیبینیم ولی
      برعکسش رو با دو تا چشمای خودمون میبینیم ، پس چرا اکثر کسایی که با این فتنه و چرندیات رسانه ها همراه هستن و مغزشون شست و شو داده میشه مشکل معیشت ندارن هیچ تو رفاه هم هستن و خودشون بریز بپاش
      دارن و مسافرت های خارجه شون به راهه ، همه جا دارم اینو
      میبینم بدبختی ها و فساد و دزدی های این مملکت با هموناییه که
      با اسلام واقعی حسینی و رهبر و کل نظام و نیروهای امنیتی و بسیج و سپاه مشکل دارن .
      زمانی که خاتمی بار اول رییس جمهور شده بود بچه بودم بابام که افکار غرب پرستانه داشت
      میگفت خاتمی میگه میشه
      رهبر رو زیر سوال برد
      رهبر چه معنی ای داره ،
      همون زمان میگفتن
      فائزه رفسنجانی با کت بلند و
      مثلا خِیر سرش شیک میرفت مدرسه های دخترونه حرف از این میزد که چادر دیگه چیه برای
      خانم ها دست و پا گیره و از این حرفا که برای بدی چادر و
      حجاب میزنن ولی نمیدونم چرا مثلا هنوز چادر سرشه عجب موجودات خدانشناس و داغونی
      هستن کسایی که نفاق و مرض
      توقلبشونه . الان بچه های مستر خاتمی خارج زندگی میکنن یکی از دخترای مستر روحانی که اینجا چادر سرش میکرد اونوره ، اختلاسگرای میلیادری مثل شیخ السلامی و خاوری و هر چی دزد و بیشرفه اینا کی هستن جز کسایی که مخالف نظام اسلامی ان و براندازن و غرب رو میپرستن و خودپرست و خود خواهن مثل براندازایی که میبینم
      خودخواهی و بیوجدانی
      از سر و روشون میریزه پایین اگه موقعیتش رو داشته باشن همونجوری میکنن و میبرن ، چرا خانواده این نظامی ها و رهبر نمیرن اونورآب یه جایی یه وری حال کنن . چرا فقط چرت و پرت و جوک میگن و درست میکنن
      تو کانال ها و شبکه ها که وای پسر خامنه ای فاسده تیتر میزن دزدی میلیاردی پسران خامنه ای ضحاک و فلان و فلان و فلان و هی دست و پا زدن و جوک و شست و شوی مغزی مخاطبی
      که انگار مغزی نداره که بگن
      آره ببینید رهبر و نظامی ها و سپاهی ها و بسیجی ها
      خیلی پست فطرت ان و دارن به اسم مسلمونی میدزدن و میخورن ومردم رو میکشن
      خب چه کسایی جز احمق ها و بیشعورا با این چرند ها و فتنه های کثیف کسایی که میخوان ایران و اسلام ور بیفته و نابود بشه
      همراه و همفکر میشن .
      شماها همراه با روحانی و خاتمی و امثالهم داخلی و خارجی میگین راه حل از بین رفتن مشکلات و فساد اقتصادی اینه که
      فرهنگمون کامل غربی بشه
      به اینقدر که تا حالا تو جامعه پر شده راضی نیستید و بعضی ها
      با کمال بی عقلی و مریضی
      همین هم میندازن گردن
      قانون حجاب، میگن
      مردم عقده ای شدن ولی راست میگن لجوجان برانداز و غرب زده
      از وقتی چشم باز کردن به
      دنیا نشستن پای چرندیات و
      تبلیغات ماهواره و ایتترنت و
      تماما عقده ای و مخالف حق و عاشق باطل شدن پس
      این وضعیت ربطی به نظام
      و قانون مملکت نداره به دشمنان داخلی و خارجیشون
      ربط داره که میخوان
      از بیخ جامعه شیطونی و غربی
      بشه ( اونایی که بدشون میاد از
      فرهنگِ خودشون تو زندگی هاو خونه های خودشون دارن
      غربی زندگی میکنن ) ولی با کمال بیشرفی و وقاحت میگن
      این فرهنگ نکبت و شیطونی غربی باید خیلی بیشتر از این رواج
      داده بشه تووجامعه تا جایی که نظام سکولار و لیبرال بشه
      که اینجا باید گفت دیگه
      ایران نابود میشه به جای اینکه
      مثل ژاپن و امارات مستعمره ی امریکا بشه اگه یه اپسیلم
      قدرت تفکر داشته باشین
      که تو چه منطقه ای زندگی میکنیم .کسایی که نابودی قانون حجاب
      رو راه انداختن همون کسایی
      هستن که داعش رو راه انداختن ، ۱۱ سپتامبر رو راه انداختن ، و هزاران جنایت دیگه رو درست کردن . دقیقا و دقیقا
      به خاطر همین نظام اسلامی و رهبرشه که ایران تا الان پابرجا مونده . امخالفان و برندازان همه
      تو هر مقام و منصبی چه سیاسیون ت چه پزشک چه سبزی فروش میگید
      نیرو های نظامی و قدرت دفاعی مملکت باید ضعیف ونابود بشه تا
      ایران درست بشه !!!! و
      یا تیکه تیکه بشه برای اروپا و آمریکا خب خودتون بگید چرا اینجوری هستید و همه چی رو به باد مسخره گرفتین

      1. خورشید خانم الان بیست سی ساله که به درد بازنشسته و کارگر و معلم و دانشجویان معترض گوش ندادید و اونها رو سرکوب و بازداشت کردید.
        حالا یک ساله این داستان بدحجابی شروع شده و روی آن حساسیت نشان میدهید؟
        شما دارای نظامی هستید که مشروعیت خود را از دست داده و هیچ جایی در بین مردم ما ندارید، برای همین از رفراندم و تغییراتی در قانون اساسی میترسید.
        امنیت درشهری قابل توجیه است که دومتر به دومتر مامور درخیابان مستقر نباشد و پلیس به ندرت دیده شود.

  3. کسانی که با فحاشی و کلمات رکیک مردم را به سخره گرفته اند و خود را هدایت شده خداوند میدانند توجه کنند.
    مردم از لحاظ معیشت و اشتغال و سو مدیریت دولت و نظام در مضیقه هستند و جوانان آینده ای برای خود نمیتوانند تصور کنند.
    شمایی که دغدغه حجاب داری کمی هم دغدغه مردم بینوا را داشته باش، اگر از اون طرف راه را میبندی از طرف دیگر راهی برای حل مشکلات آنها باز کن.
    این وسط اگر قبری برای معترضی میکنی قبری هم برای خودت و اعضای خانواده خودت هم آماده کن و بهترین راه علاج واقعه قبل از وقوع است، حال خود دانید.

  4. حالا شماها اصلا کی هستین که فکر می کنید کسی برای اراجیف شما ارزش قائل است؟!
    یه مشت اوسکول هرزه دور هم جمع شدین چرت و پرت میگین! هنر دیگه ای هم مگر دارید؟

  5. افراط در هر صورت قابل قبول نیست ولی مشکل ما هم صدا نبودن با دنیا نیست، همان ضرب المثل خواهی نشوی رسوا …که مارا به رنگ اکثریت در می آورد، ایراد اساسی است. از غرب و دنیای پیشرفته چرا صنعت و علم و برنامه ریزی را الگو نگیریم و فقط حجاب و سگ گردانی و…را یاد بگیریم. می دانید که بحث حجاب فقط روسری نیست و این یک نماد است. مشکل از بی خیالی دولتمردان و والدین است که والدین برای سرگرمی کودکان اینترنت نامحدود و فیلتر شکن وغیره مهیا کردند بدون نظارت و مسئولان نیز حجاب و عفاف را در رسانه ها، مراسم و… به شکل فاخری نشان ندادند.

  6. خب بدبخت اونوقت مثل شما زنها دهها بار مورد تجاوز مردها قرار میگیرند تا شاید مثل الان تو یه میکروفونی دستت یدن . غیرت و ناموس در ایران از بین نمیره اگه اینجور بود که این همه شهید با غیرت نمیدادیم . این آرزو رو با هرزه بودن خودتون به گور خواهید برد .

  7. رفتم عکس کنسرتی که شاهین نجفی برهنه شده بود و رضا پهلوی که از لُختِ نجفی حمایت کرده بود رو دیدم فامیلیِ این خانم مجری که هر از گاهی به مردم بی شرف میگه گلزار هست این خانم دختر حسن گلزار هست حسن گلزار طرفدار مجاهدین خلق بوده که در سال ۶۷ به دلیل تغییر عقیده آزاد شده و به کانادا فرار کرده حسن گلزار، شاهین نجفی برات داماد خیلی خوبی میشه دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید.

  8. اینها که این حرفها رو میزنند و بعضی خانمها میان به تابعیتشون بلند میشن باز بیاین بگین اینها ناموس ما هستند ناموس ایران هستند و روشون غیرت داریم 🥴

  9. پشت صحنه زن زندگی آزادی فواحش اجاره ای هالیوود آزانس مدلینگ تحت نظر فرانسه و انگلیس، منافقین قدیم(بهایی ها)، منافقین جدید (مریم رجوی و دارو دستش)، خانواده تصادفی بدنام سوادکوهی (با نام جعلی پهلوی)، ساواکی های شکنجه گر، بازیگران و هنرپیشه های مسئله دار ، و افراد نا آگاه و جو زده ای که فاقد یک تربیت خانوادگی بوده و دنباله روی کورکورانه میکنن.

    1. آقا جلیل
      ضربه ای ای که حسن روحانی بیشرف پست حروم لقمه به دین اسلام و نظام و انقلاب اسلامی و لباس روحانیت زد در کل تاریخ اسلام کسی این ضربه. و نزد
      خدا لعنتش کنه به حق امام حسین علیه السلام
      حسن فریدون باعث شد اکثر جوانان هم به لباس روحانیت بدبین باشند
      خدا رسوای دو عالم کنه این حسن فریدون را

      1. چرا حرف مفت میزنی والله بلایی که ابراهیم بت شکن ببخشید کمر شکنتون تو دوسال سر ملت آورد روحانی که هیچ چنگیز خان مغول هم سر ما نیاورد

      2. حسن روحانی که از خود نظام بوده و هست. شما یادت رفته! دبیر شورای عالی امنیت ملی!!!!! کم مسولیتی؟؟!! رئیس جمهور ایران؟؟! بابا اینا که از فیلتر رد شدن. یعنی خودی هستن. بگذریم. چرا به جای حل مسئله فقط نفرین کردن و مرگ فرستادن بلدین. چند وقت دیگه ریاست آقای رئیسی هم تموم میشه . باز امثال شما فحاشی و توهین . اگه تونستین مملکت و درست کنید.. ۴۵ سال گذشت آقایان مسول!!!

  10. منظورشون اینه که یه عمر مادر و پدر با بدبختی وتلاش بچه تربیت کنند و وقتی بزرگ شدند همه ی دین و شرف و رسومات دینی و اجتماعی و شخصیت رو زیر پا بذارن و خانواده رو رها کنن و بشن مُرَوِج و بنده ی شیطان که هر کارش بد ذاتی و بی غیرتی هست!!

  11. اینا ی مشت هرزه هستن ک فقط میخان ما مردها ترتیبشونو بدیم هرشب… و چون توی اسلام صیغه سفارش شده ما هم آماده ایم ک مرتب بهشون خدمت رسانی کنیم تا آروم بشن و ارضاء…تا جنبش زن زندگی هرزگی اینا جامعه عمل پوشیده بشه…😁😁

    1. ببینم جناب ناشناس
      شماها اگه صیغه کنید به قول خودتون هرزه ها رو….چه فرقی با اونا دارید. یعنی هرزه ها رو دوس دارید؟ پس هرزه ها حق دارن هرزگی کنن لابد میگن ماها جذابیم حتی واسه به‌ظاهر مذهبیا
      یه سوال دیگه : تکلیف زن پاک خودتون چیه؟ واقعا اینکارا شما رو ببینه باید چه واکنشی داشته باشه؟ پا‌ ک بمونه؟ آیا اون زن داغون میشه یا نه. بعدش برای جبران بره چکار کنه بهتره به نظر شما
      اگه از نظر شماها اونا هرزه هستن چرا باید تمایل برای برقراری ارتباط باهاشون داشته باشی؟ پس اولویت اول تو ازدواج این است ‌کا زن پا‌‌کدامن باشد و…کشکه؟ فکر نمی‌نی علت بی‌بندوباری “تعدادی از زنان ، چشم چرانی شوهرانشون و یا تمایل شوهرانشون به زنهای دیگه باشه؟
      منتظر جواب هستم
      در ضمن آیا فکر می‌کنید اگر به کسی ‌که هرزه هست، بگی ما باهات ارتباط برقرار می‌کنیم حالا یا از طریق صیغه یا هر چی…اون ناراحت میشه. چه قشنگ تشویق هم میشن نمیدونیم از دست اونا بکشیم یا امثال شماها
      دیلی فوتبال نظرم و بزار

    2. عزیز جان صیغه برای زنی هست که شوهرش مرده در حال حاضر خواستگار نداره برای اینکه به گناه نیفته ازدواج موقت میکنه یا خانمی که ادامه زندگی با با شوهرش غیر ممکن بوده البته نه اونهایی که از سر هاری و به امید اینکه هر روز با یکی باشن جدا میشن اگر کسی از اول اینستاگرام و سایت های مستهجن نبینه و البته این روزها دیگه تا اونجایی که میتونی باید پارک و خیابان هم نری نیازی به ازدواج موقت نداری و اگر تقوای الهی رو رعایت کنی خدا امکان ازدواج دائم رو برات فراهم میکنا

    3. متن منطقی و پر محتوایی بود. کسانی هم که به بهانه دفاع از حجاب، کلمات رکیک استفاده می کنند، در همان گروه بی عفت ها هستند. لطفا اسلام را دستمایه رفتار دور از شان قرار ندهید.

  12. اگه جون دادن جوونای ما برای همین دفاع از ناموس بود که شماها نیوفتین دست داعش بردگی جنسی کنین قبلش دست صدامیان که الان براشون چند شکم زاییده بودین،شماها معما و مفهوم ناموس و غیرت رو برات بد تعریف کردن فکر کنم اون چیزی که توی افکار شما و هم‌قطارانتونه چیزیست به اسم”هرزگی فحشای و وادادگی جنسی” مگرنه که همه از شرایط موجود ناراحتیم و خواستار تغییرات درست و مثبت **اینو مطمئن باشید هزاران سال دیگه ایرانی ناموسشو اونجوری که خواست شماست عرضه نمیکنه** همین مزخرفات توی ذهنتونه که خیلیا از تغییر میترسن نگرانن چون میترسن آزادی که قرار باشه جاشو با هرزگی و بردگی جنسی و فحشا بگیره البته طلای وجود زنان عفیف با هیچ نجاستی آلوده نخواهدشد و عیارش از دست نمیره درود بر بانوان نجیب عفیف و پاکدامن سرزمینم خواستن با خوراک‌های هورمونی و تغییر یافته زنان سرزمینمون رو فاسد کنن خوشبختانه بخش وسیعی گوهر وجودشون با هیچ دارویی و هیچ هربه ای بی ارزش نخواهد شد

  13. شما عرب زده های بد بخت ، پَچَلی های عقب مانده ، به ما میگید غرب زده ؟ برو عامو ناخُنِت را کوتاه کن مثل پنجه خرس شده 😂😂😂 قرآن حفظ می کنید به زبان عربی نه زبان فارسی که زبان باستانی خودتان است ، اذان میگید به زبان عربی ، نیمی از کلمات تان به زبان عربی است ، قرآن چاپ می کنید می فروشید اکثرا به زبان عربی است ، شما عرب پرست هستید تا خدا پرست ، به زبان باستانی خودتان پشت می کنید و زبان عربی را می پرستید و فرهنگ عرب را می پرستید ، عقل و انسانیت را می فروشید تا الگوی خوبی برای طالبان و داعش باشید اسمش را نیز غیرت و ناموس و شرف می گذارید! چون به جای مغز پِهِن در جمجمه دارید آن وقت خودتان را با اروپا و آمریکا و غرب مقایسه می کنید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 کاش ایران مثل آمریکا بود ! اگر در آمریکا نژاد پرستی است لااقل سعی می کنند از بین ببرند این مشکل را همچنين تا حد امکان این نژاد پرستی نسبت به قبل کم شده اما در ایران که کشوری مردسالار است کوچک ترین تلاش درستی برای رفع این شکاف جنسیتی ندیدم و نشده تازه همه چیز به شیوه قدیم اداره میشِه بدون تغییر در قانون اما این تغییر در اصل درتفکر مردم است که به زودی در قانون نشان نیز این تغییر ایجاد می شود ولی سختی های خودش را دارد! به قول شما با همون اعتراضاتی که بِهِش میگید اغتشاشات میشه قانون را نیز تغییر داد و اصلاح کرد! 😂😂😂 چون عده ای کوتاه نمی آیند که جای شان را افرادی که واقعا جامعه می خواهند بگیرند و دوست دارند قدرت تا ابد دست خودشان باشد ولی می دانند ممکن نیست

    1. خیلی بی منطقی. ما قرآن رو بخاطر اینکه با عقل جور در میاد و راه درست زندگی رو نشون میده و بهمون حس آرامش میده دوست داریم به زبانش چه ربطی داره؟ و دلیل علمیش هم اینه زبان عربی برای بیان مفاهیم کامل تر از فارسی هستند میتونی سرچ کنی. برات متاسفم که درک پایینی داری.

      1. دوستان ده درصدی لطفا بیاید رو در رو تو جامعه با مردم صحبت کنید تا ببینید چقدر عقب مونده هستید و ایرانم میخواد ببرید به هزارو چهارصد سال قبل آخه دیگه کی به افکار شما اهمیت میده غیر یه مشت عقب افتاده مثل خودتون

      1. علیرضا.
        خانم آنگلا مرکل و مارگارت تاچر سالها مدیریت کشورهایی که قطب صنعت و تکنولوژی وافتصاد هستند را بعهده داشتند و الان شما میبینید یک خانم ایرانی با لیاقت خودش ونه پارتی فرماندهی سفینه فظایی را بعهده دارد.

    2. یا خدا باورم کردنش مشکله یعنی
      براندازای نئاندرتال و باستان پرستی مثل تو هنوز
      وجود دارن فکر کردم
      منقرض شدین البته خودپرست و دنیا پرست و بیگانه پرست و باستان پرست و غرب پرست نژاد پرست شیطان پرست فرقی با هم ندارن همه بوزینه هایی مسخ شده هستین ،عمق نگاه
      پهن و پشگل از شما وطن فروش های خز و غربتی عقب افتاده بیشتره ودر برابر شماها
      دکترای افتخاری دارن
      شما هایی که اندر کف
      باستان و غربی هستین که
      همون عربه که فقط یه نقطه
      اومده بالا سرش و آدماش
      هم بی رنگ و رو
      و بی احساس و مغرورتر شدن
      برو خط میخی و اوستایی رو یاد
      بگیر با یکی از این خط ها
      کامنت بذار البته خط
      عبری هم خیلی شبیه
      اوستاییه ، میتونی عبری
      یاد بگیری خط خداوندگار و سالار صهیونیزمتون ، تو هنوز معنی تکامل و ترکیب و تعادل رو نمیدونی حرف از جنسیت و
      شکاف میزنی حرف از طالبان و
      داعشی میزنی که خود
      سالار های غربیت
      درستشون کردن و خط مشی
      دادن بهشون ، همونایی که
      مغز نداشته ی شما براندازا
      تو رسانه ها
      شست و شو میدن و از
      منگول بودنتون استفاده میکنن همون ها مغزِ
      داداش های گل طالبانی
      داعشیت هم شست و شو دادن
      و استفاده میکنن ازشون ،

      شما براندازا هنوز قبول ندارید
      پدر و مادر تیلیارد ها انسانی متفکر و ناطق و مختاری که از ۷ ۸ هزار سال پیش
      هی اومدن رو زمین و رفتن یکی و نامشون آدم و حوا ست که تو همین منطقه ی تمدن که سالار های جنایتکار غربیتون به خاک و خون کشیدنش هبوط کردن پس جد
      همه ی آدمیان
      همونقدر که
      عربه همونقدر هم آریاییه

      اگه یه وقت بفهمی حضرت محمد و علی آریاییتر از کوروش و داریوش بودن سکته نزنید مثل حصرت عشق کومله ایتون

    3. چقدر شما نخود مغزی دو تا کتاب بخون ،شاید نجات پیدا کنی 😆، هموطن دین یه مسئله فراملیتی هست بفهمید لطفا 😅،یعنی اون اروپایی،و آمریکایی که مسلمان می شه ،داره به هویت خودش پشت می کنه؟🤭
      شما چشم که داری الحمدلله اگر بازشون کنی می بینی همون آمریکا مرد سالاری توش فریاد می زنه در حدی که به زن فهموندن تو فقط بخاطر جسمت ارزش داری و تمام
      یعنی هیچی کدوم از استعدادهایی که خدا بهت داده اهمیت نداره ،فقط و فقط جسمت ،
      اگر برابری تو اروپا هست پس لطفا به سوال من جواب بدین چرا وقتی یه خانم تو غرب ازدواج می کنه حتی نام خانوادگیش را ازش می گیرن و باید نام خانوادگی همسرش بره داخل شناسنامه اش؟
      چرا زنان فرانسوی برای گرفتن حق رای ۱۵۰ سال جنگیدن ؟

      1. تبسم جان دختر یکی از نزدیکان بنده با یک دانمارکی ازدواج کرد .من سفره ی عقد اون ها رو دیدم که به سبک ما چیده شده بود و بعد آقای داماد فامیلی خودش رو به احترام خانواده عروس تغییر داد یعنی به جای اینکه به قول شما عروس خانم فامیلیش رو تغییر بده ، آقای داماد تغییر داد .الحمدلله الان چند سال از ازدواجشون می گذره و صاحب فرزند هم شده اند.

  14. مرگ بر ضد انقلاب ملعون مرتد کافر نجست تا آخرین نفس با شما می جنگیم وسلام دلایل تان یکی از یکی چرت تر و دروغین تر است خر خودتان هستید

  15. هرزنی یا مردی باید خودش حریم زندگی خود را بر اساس عرف و قوانین برخاسته حداکثری تعیین کند و بزرگترین قدرت بشر و معجزه خالق عقل هستش که با اجماع غقلی به سوی زندگی بهتر هدایت می شوند و در خصوص تعاریفب مثل ناموس و غیرت ، متاسفانه با همین عبارت ها با نافهمی از ان زنات و مردان زیادی زندگی خودشون را از دست دادند و زندگی های زیادی از هم پاشید ، سر بریدن و کشتن زنان با این عبارات جایگاهی پیش خالق داره یا هرگونه گناه که هدف خود شخص هستش پاسخگو خود شخص خواهد بود مگر این که آسیبی به شخص دیگر برسد که باید به قانون درست و حسابی مراجعه کردوالا سواستفاده از این عبارت و تاختن به عده ای مبنی بر این که مشکل دارند مشکل اساسی یعنی گرفتن جان انسانها به این بهانه را حل نمی کند

  16. جنبش زن زندگی آزادی مدتهاپیش بنام زن زندگی هرزگی و در اصل توسط مردهاشروع شده بود.وقتی مسیح علینژاد هرزه از اونطرف مرزها دخترا رو تشویق میکرد حجاب بردارن و توخیابون قدم بزنن.اما مطلب اصلی اون دخترهای جلوی دوربین نبود.بلکه اصل ماجرا پشت دوربین بود.یعنی کسیکه فیلم میگیره.درچندین مورد صدای فیلمبردار میومد که مرد بود.مردهایی که فیلم از زن بی حجاب خودشون میگرفتن و باافتخار اعلام میکردن که همصدای زنها هستن.وحالا…آره..ماهمه بی غیرتیم.که اگه نبودیم اون زن فاسد ازاونطرف دنیا چنین مزخرفاتی نمیگفت.

    1. جناب احمد اصلا در مغز شماها بی حجابی را با هرزگی حک کردن یعنی تقریبا نیمی از جمعیت کره زمین ……؟ تا قبل از جریان خانم مهسا امینی حجاب درست و حسابی بوده ؟ وقتی موها از همه طرف بیرون ریخته اسمش حجابه ؟ چرا حجاب دختران کشورهای دیگه خیلی عالی و بی نقصه ؟ چون اجباری نیست و انتخاب خودشونه ، بپذیرید دیواری که معیوبه بالاخره فرو میریزه ، بپذیرید که ایران نباید تافته جدا بافته از دنیا باشه ، بپذیرید روحیات جوانان ما هم مثل بقیه کشورهای دیگه است ، بذارید هر کی خودش باشه ، اگر اینقدر سختگیری نباشه خودبخود بی حجابی هم به سمت افراط نمیره ، کی میفهمید کی کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

      1. خانم ، دیوار دین وایمان و رعایت دین تان معیوبه و این دیوار همیشه در حال فرو ریختن است!! مردم دنیا میخان با بدن های نیمه لُخت شغل راه اندازند ، مردم دنیا دارند با اسلحه هر روز به هم حمله می‌کنند،مردم دنیا از بی دینی به افسردگی و پوچی و بی هدفی رسیدند !! و……کی گفته که ایران چون نباید از دنیا جدا باشه باید اونا رو الگوی خودش قرار بده !! تا مثل اونا کثیف و حیوان زندگی کنه ؟؟!!

      2. مریم
        شما متوجه نیستی یا خودت رو زدی به اون راه؟
        این اغتشاشات و لجبازی یک عده دلیلش همین شست‌وشوی مغزی این افراد توسط امپراتوری رسانه ای دشمن هست منو تو ،ایران اینترنشنال و……
        مگه همه دنیا گل و بلبل هست که ما هم مثل اونا بشیم الان تونس شده مقصد توریسم جنسی یعنی مردان از اروپا تشریف میبرند از خانوم های تونسی لذت میبرند و برمی‌گردند بنظرتون الان تونس هم مثل اروپا پیشرفت کرده مردمش تو آسایش هستند ؟یا کشورهای غیر مسلمان مثل تایلند و اروپای شرقی و…شدن محل فساد و هرزگی ولی از پیشرفت تکنولوژی و اقتصاد خبری نیست ؟
        شما ژاپن و کره جنوبی و..نگاه نکن آمریکا برای سلطه خود بر جهان با اون کشورها از لحاظ اقتصادی پیوند برقرار کرده ؟
        اگر کسی تو اینترنت یا هر منبع خبری حتی یک جمله مسالمت‌آمیز توسط آمریکایی ها درباره ایران دیده یا شنیده بفرمایید تا ما هم امیدوار باشیم
        تمام مقامات و سناتورهای آمریکایی فقط از فروپاشی ایران و آرزوی نابودی ایران سخن گفتن حالا نظامی نشد اقتصادی نشد اجتماعی از جمله لشگر کشی خیابانی فاحشه های ایرانی و…؟
        ملت ایران داری فرهنگ چند هزار ساله و عقاید اسلامی و شیعی خودش مدعی هست حالا شما می فرمایید ما هم بشیم تونس یا تایلند ؟؟؟

      3. افراط در هر صورت قابل قبول نیست ولی مشکل ما هم صدا نبودن با دنیا نیست، همان ضرب المثل خواهی نشوی رسوا …که مارا به رنگ اکثریت در می آورد، ایراد اساسی است. از غرب و دنیای پیشرفته چرا صنعت و علم و برنامه ریزی را الگو نگیریم و فقط حجاب و سگ گردانی و…را یاد بگیریم. می دانید که بحث حجاب فقط روسری نیست و این یک نماد است. مشکل از بی خیالی دولتمردان و والدین است که والدین برای سرگرمی کودکان اینترنت نامحدود و فیلتر شکن وغیره مهیا کردند بدون نظارت و مسئولان نیز حجاب و عفاف را در رسانه ها، مراسم و… به شکل فاخری نشان ندادند.

    2. من باهات موافقم آقا احمد. نمیدونم چرا اینقدر بعضی از مردها در جامعه زن ها رو به بی حجابی تشویق می کنند؟ حتما”براشون سود داره بعضی از خانم های احمق هم دنباله رویِ آن ها هستند مد شده نوجوان های دختر برای اینکه حجاب نداشته باشندخودشون رو به شکل پسر ها درمیارند تیشرت گشاد همراه با موهای خیلی کوتاه و کلاهی که به سر دارند میان بیرون. مریم خانم دو تا از دختر های فامیلِ ما هم افکار تو رو داشتند الان هر دو بیوه هستند یکی از اون ها فقط ۶ ماه توانست زندگی زناشویی داشته باشه و یکی دیگه از اون ها فقط ۱ ماه، هر دو تا به خاطر امروزی بودن و پُررویی، شوهراشون بهشون شک کردن طلاقشون دادن الان هیچ کس باهاشون ازدواج نمیکنه پسر های فامیل از اون ها فراری هستند غریبه هم می خواد بگیره میره از فامیل تحقیق میکنه بهشون میگن این ها بیوه هستند واسه چی می خوای پسر خودت رو بدبخت کنی؟

  17. هیچ کس آقایان محترم بی بندو باری نمیخوادحرف ما اینه که چطور بهترین واسه شماهاست ولی ما ملت باید همیشه محتاج باشیم حق حقوق ملت ایرانو می‌برید توی کشورهای عربی مثل لبنان وفلسطین عراق سوریه خرج میکنید به ما که میرسه میگید صرفه جویی کنید کم بخورید مستاجری بکشید اگر اینا خوبه چرا شما صرفه جویی نمی‌کنید چرا یه مسول فقیر نداریم چرا یکیتون پراید سوار نیستید چرا یکیتون مستاجر یه خونه چهل متری نیستید مگر شماها از ملت باسوادتر ید یاخون شما رنگین‌تره ازکجا معلوم شبکه من وتو مجریانش جیره خوار شمانیستن والا تا اونجا که ما میدونیم یکی ازمدیران ارشد من وتو تا چند سال پیش داشت با شما همکاری می‌کرد برای شما مستند دفاع مقدس می‌ساخت شماها فقط بلدید خوب وعده توخالی بدید بعدهم بزنید زیرش بنام دین دارید جیب خودتونو پر میکنید توی ایران تنها چیزی که وجود نداره عدالته از حسین میگید ولی راه یزید وپیش میرید

    1. ای افسوس از کشورم ، درسته اسم امام حسینو فریاد میزنند اما ……. محرم و صفر اسلامو زنده نگه نداشته بلکه حکومت آخوندها رو زنده نگه داشته

    2. اولا بودجه‌ای که به کشورهای عربی میره توی جیب عربها نمیره
      ثانیا این بوجه اقتصادی نیست بلکه نظامیه
      منظورم اینه که برای نیروی قدس می باشد.
      تلاش های شبانه روزی نیروی قدس باعث شده ما امنیت داریم. اگه بودجه نیروی قدس صفر بشه این پول باز هم صرف مسائل نظامی میشه چون این بودجه نظامیه

      1. پس این همه موشک و ارتش کشک هستند که سپاه قدس بخواد از ما حمایت و دفاع کنه.کله پوکت رو از این حرفا پر کردن یکم فکر کنی میفهمی پولای اصلی ملت ایران کجاست.تو جیب زالو زاده ها یا تو بانک های کانادا،امریکا،انگلیس هستند نه تو حساب سپاه قدس

    3. میشه بگی این زن و همه ی او نایی که مثلاً ایرانی هستند و در خارج از ایران زندگی میکنن کدومشون راه حسین و خدای حسین را رفتند که ما باور کنیم راه اینا راه یزید نیست ؟؟؟ در داخل کشور هم نیمی از مردم فقط برای آرزوها و دعاهاشون خدا و امام رو میخان . و زندگی شون بر اساس دستورات شیطان هست . اینا در ظاهر اَدای مسلمانی در میارن ولی دنبال ولنگاری و بی دینی غربی راه افتادند .. مثل افکار شما که البته مشخصه به بیراهه رفتید .. بنابراین هر مسلمان نمایی مسلمان واقعی نیست بلکه کافر پرستی هست که ظاهر خود را مسلمان نشان می‌دهد مثل همه ی بدحجاب‌ها.. اختلاس گرها ، فاسدان،دزدان، بی نمازها، ولنگارها ، مُحتکرین، وطن فروش ها و‌‌‌‌‌‌….

    4. کلیشه شکم و موشک؛ هزینه نظامی ایران چقدر است؟
      فارس پلاس؛ روایت روز – موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) در آخرین گزارش سالیانه خود (آپریل ۲۰۲۳) آماری از هزینه نظامی کشورهای جهان را مکتوب کرده است.

      میزان هزینه نظامی سال ۲۰۲۲ کشورهای جهان ۲.۲۴ تریلیون دلار بود. این عدد بالاترین رقم در تاریخ جهان است.  روند هزینه نظامی پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ نزولی بود اما سیر این روند پس از لشکرکشی آمریکا به همسایه شرقی و غربی ایران در سال ۲۰۰۱ تاکنون صعودی شد.

      بیشترین هزینه نظامی جهان متعلق به کدام کشورهاست؟

      آمریکا، چین، روسیه، هند و عربستان سعودی دارنده بالاترین بودجه نظامی جهان در سال ۲۰۲۲ بودند.  بودجه نظامی آمریکا در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۸۷۷ میلیارد دلار بود و قریب به ۴۰% مجموع هزینه نظامی جهان را به خود اختصاص داد. چین ۱۳ %، روسیه ۳.۹%، هندوستان ۳.۶ % و عربستان سعودی ۳.۳ % از کل هزینه نظامی جهان را انجام دادند. بیش از ۶۳% کل هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۲ متعلق به این پنج کشور است.

      بودجه نظامی آمریکا از مجموع بودجه نظامی ۹ کشور بعدی خود در جهان یعنی چین (۲۹۲ میلیارد دلار)، روسیه (۸۶.۴ میلیارد دلار)، هند (۸۱.۴ میلیارد دلار)، عربستان سعودی (۷۵ میلیارد دلار)، انگلیس (۶۸.۵ میلیارد دلار)، آلمان (۵۵.۸ میلیارد دلار)، فرانسه (۵۳.۶ میلیارد دلار)، کره جنوبی (۴۶.۴ میلیارد دلار) و ژاپن (۴۶ میلیارد دلار) بیشتر است.

      اوکراین (۴۴ میلیارد دلار)، ایتالیا (۳۳.۵ میلیارد دلار)، استرالیا (۳۲.۳ میلیارد دلار)، کانادا (۲۶.۹ میلیارد دلار) و رژیم صهیونیستی (۲۳.۴ میلیارد دلار) در رده یازده تا پانزدهم کشورهای دارای بیشترین هزینه نظامی در سال ۲۰۲۲ هستند.

      در مجموع ۸۲% کل هزینه نظامی جهان معادل ۱۸۴۲ میلیارد دلار متعلق به این چهارده کشور و رژیم صهیونیستی است.
       
      بیشترین هزینه نظامی جهان متعلق به کدام کشورهاست؟

      آمریکا، چین، روسیه، هند و عربستان سعودی دارنده بالاترین بودجه نظامی جهان در سال ۲۰۲۲ بودند.  بودجه نظامی آمریکا در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۸۷۷ میلیارد دلار بود و قریب به ۴۰% مجموع هزینه نظامی جهان را به خود اختصاص داد. چین ۱۳ %، روسیه ۳.۹%، هندوستان ۳.۶ % و عربستان سعودی ۳.۳ % از کل هزینه نظامی جهان را انجام دادند. بیش از ۶۳% کل هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۲ متعلق به این پنج کشور است.

      بودجه نظامی آمریکا از مجموع بودجه نظامی ۹ کشور بعدی خود در جهان یعنی چین (۲۹۲ میلیارد دلار)، روسیه (۸۶.۴ میلیارد دلار)، هند (۸۱.۴ میلیارد دلار)، عربستان سعودی (۷۵ میلیارد دلار)، انگلیس (۶۸.۵ میلیارد دلار)، آلمان (۵۵.۸ میلیارد دلار)، فرانسه (۵۳.۶ میلیارد دلار)، کره جنوبی (۴۶.۴ میلیارد دلار) و ژاپن (۴۶ میلیارد دلار) بیشتر است.

      اوکراین (۴۴ میلیارد دلار)، ایتالیا (۳۳.۵ میلیارد دلار)، استرالیا (۳۲.۳ میلیارد دلار)، کانادا (۲۶.۹ میلیارد دلار) و رژیم صهیونیستی (۲۳.۴ میلیارد دلار) در رده یازده تا پانزدهم کشورهای دارای بیشترین هزینه نظامی در سال ۲۰۲۲ هستند.

      در مجموع ۸۲% کل هزینه نظامی جهان معادل ۱۸۴۲ میلیارد دلار متعلق به این چهارده کشور و رژیم صهیونیستی است.
       
      چهل کشور دارنده بالاترین هزینه نظامی جهان 
      منبع: SIPRI

      هزینه نظامی ایران و همسایگان در سال ۲۰۲۲ چقدر است؟

      عربستان سعودی ۷۵ میلیارد دلار هزینه نظامی کرده که از این حیث پنجمین بودجه نظامی در جهان و بالاترین هزینه نظامی در منطقه غرب آسیاست. عربستان ۳۵ میلیون نفر جمعیت دارد. این هزینه معادل ۷.۴% از کل حجم اقتصاد سعودی است.

      پنج کشور آمریکا، چین، روسیه، هند و عربستان سعودی دارای بالاترین بودجه نظامی در جهان هستند. این پنج کشور بیش از ۶۳% کل هزینه نظامی جهان را در سال ۲۰۲۲ انجام دادند.

      رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۲۳.۴ میلیارد دلار هزینه نظامی کرده که از این حیث پانزدهمین بودجه نظامی جهان و دومین در منطقه غرب آسیاست. رژیم صهیونیستی در مجموع ۹ میلیون نفر جمعیت دارد. این رژیم بزرگترین دشمن ایران در منطقه است.

      وسعت قلمرو رژیم به اندازه استان زنجان است. کل جمعیت صهیونیست‌ها نیز به اندازه استان تهران نیست.

      قطر بالغ بر ۱۵.۴ میلیارد دلار هزینه نظامی کرده که از این حیث بیستمین بودجه نظامی در جهان و سومین در منطقه غرب آسیاست.
      قطر در مجموع ۲.۷ میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور همسایه جنوبی ایران است. این هزینه معادل ۷% از کل حجم اقتصادی قطر است. مساحت قطر از استان تهران کمتر و هم اندازه استان قم است.

      ترکیه بالغ بر ۱۰.۴ میلیارد دلار هزینه نظامی کرده که از این حیث، بیست و سومین بودجه نظامی در جهان و چهارمین در منطقه غرب آسیاست. ترکیه در مجموع ۸۵ میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور در سال ۲۰۲۱ در رده هفدهم بالاترین هزینه نظامی جهان بود.
       
      هفت کشور دارنده بالاترین بودجه نظامی جهان نسبت به حجم اقتصاد داخلی پیرامون ایران هستند!
      ۱۰کشور اول جهان: اوکراین، عربستان، قطر، توگو، عمان، جردن، الجزایر، آذربایجان، کویت و رژیم صهیونیستی
      منبع: SIPRI

      پاکستان در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۱۰.۳ میلیارد دلار هزینه نظامی کرده که از این حیث، بیست و چهارمین بودجه نظامی در جهان است. پاکستان در مجموع ۲۳۱ میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور همسایه جنوبی شرقی ایران است.

      هفت کشور از ۱۰ کشور دارنده بالاترین بودجه نظامی جهان نسبت به حجم اقتصاد داخلی پیرامون ایران هستند!

      کویت در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۸.۲ میلیارد دلار هزینه نظامی کرده که از این حیث، سی‌امین بودجه نظامی در جهان و پنجم در منطقه غرب آسیاست.

      کویت در مجموع ۴.۲ میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور همسایه جنوبی غربی ایران است. مجموع مساحت کویت از مساحت استان اردبیل کمتر است!

      با استناد به آمار موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI)،
      کل بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۲ معادل ۶.۸ میلیارد دلار بود که از این حیث، ۳۴امین بودجه نظامی جهان و ششم در منطقه غرب آسیاست.
      💥چهار نکته درباره بودجه نظامی ایران وجود دارد:

      ۱: در شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری کشورمان، بودجه نظامی هند، چین، روسیه، رژیم صهیونیستی و پاکستان به عنوان دارندگان تسلیحات اتمی از ایران بیشتر است. ((بودجه نظامی عربستان، قطر، ترکیه  و کویت نیز به عنوان کشورهای تحت الحمایه ارتش آمریکا در سال ۲۰۲۲ بالاتر از ایران بود.)) مضاف بر این،
      کلکسیونی از گروه‌های تروریستی در منطقه جنوب شرقی و شمالغربی وجود دارد که به دنبال تجزیه و ناامنی مناطق مرزی ایران هستند. فرماندهان نیروهای مسلح کشورمان با این شرایط پیرامونی و بودجه‌ای توانستند امنیت کشور را در این منطقه ملتهب حفظ کنند. امنیتی که تا فقدان آن حس نشود، ارزش آن درک نمی‌شود.

      ۲: هزینه برنامه موشکی، منطقه‌ای، حقوق پرسنل نیروهای مسلح، حفاظت از مرزها، حفظ امنیت شهر و روستا، تجهیزات نظامی و … همگی از این بودجه ۶.۸ میلیارد دلاری تامین می‌شود. کل بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۲ تنها معادل ۲.۶% کل حجم اقتصاد کشورمان بود.

      ۳: هربار ایران ماهواره‌ای به فضا می‌فرستد یا دستاوردی نظیر موشک هایپرسونیک فتاح را رونمایی می‌کند، معاندین و بعضاً افراد ناآگاه یک جمله کلیشه به زبان و قلم می‌آورند که: «پول موشک را خرج فقرا کنید.»

      بودجه بهداشت و درمان بین ۷ تا ۸ درصد کل اقتصاد کشور (سه برابر بودجه نظامی) است.
      وظیفه نهادهای بهداشت و درمان حفاظت از ۹۰ میلیون نفر در مقابل ویروس و سرطان و غیره است. وظیفه نهادهای نظامی نیز حفاظت از ۹۰ میلیون نفر در مقابل ناتو، ارتش‌های تکفیری مستقر در نقاط مختلف غرب آسیا و مقابله با گروه‌های چریکی-تروریستی مستقر در کشورهای همسایه است.
      اینکه برخی بگویند پول موشک را به فقرا بدهیم مثل این است که بگوییم پول واکسن را به فقرا بدهیم! بدون واکسن، ویروس به تمام بدن‌ها رسوخ می‌کند. بدون موشک نیز ارتش‌های بیگانه به پیکره ایران تجاوز می‌کنند.

      💥۴: ارتش آمریکا طراح دوگانه شکم – موشک است.
      سند آشکار آن اظهارات ژنرال مکنزی است که در واکنش به برنامه پهپادی-موشکی ایران در سال ۱۴۰۰ گفته بود که ایران به مردم گرسنگی می‌دهد تا موشک و پهپاد بسازد. مکنزی ارزش موشک و پهپاد را می‌دانست و به همین دلیل درصدد آلوده کردن ذهن ایرانی‌های تحت تحریم آمریکا بود.
      شخص مکنزی پیش از این اذعان کرده بود که آمریکا  برای اولین بار از زمان جنگ کره،
      برتری هوایی خود را به دلیل پهپادهای ایران در منطقه عملیاتی از دست داده است.

      ارتش قاجار در زمان خود تسلیحات بازدارنده نداشت که ایران به اشغال ارتش تزار روس و انگلیس در آمد. ارتش پهلوی در زمان خود تسلیحات بازدارنده نداشت که به اشغال ارتش شوروی، انگلیس و آمریکا در آمد. اکنون آمریکا و جریان سمپات او با این پروپاگاندا درصدد هستند جمهوری اسلامی را خلع سلاح کنند تا ایران نظیر دوران قاجار و پهلوی لقمه‌ راحتی برای ارتش مهاجم باشد. این تسلیحات بازدارنده است که مانع توطئه قطع خطوط ارتباطی ایران با اروپای شرقی شد. اگر جمهوری اسلامی فاقد تسلیحات بازدارنده بود، راه ارتباطی زمینی ایران به اروپا همچون دوران قاجار و پهلوی در انحصار اراده حاکمان انکارا می ماند. )) این مقاله رو از سایت فارس گذاشتم
      شما براندازان و وطن فروشان تا میتونید سرتون رو بکنید تو این هزاران کانال و شبکه ها ی وطن فروش فارسی زبون دشمنان خودتون و ایران ، صهیونیست ها و آدم خواران رو زمین که هزاران حقه و کثافت خالص برای ایرانیها فراهم میکنن و سرو میکنند و شماها هم با کمال حماقت و بی شعوری و ندید پدیدی و غرب پرستی تون نوش جان بفرمایید و به به و چه چه بزنید و بگید چقدر خوب شد که این رژیم جنایتکار آخوندی نتونست ما رو خر کنه ، بعد جناب برانداز یه نیمچه مدیر و مسئول تو منطومه شمسی نشون بده که فقیر باشه البته معلومه اگه به شماها باشه میگید یه مدیری تو تگزاس میشناسم کارتن خوابه ،
      مدیر و مسئولانی هم که بیشرف و بی مسئول تشریف دارن عقل و شعورِوجودشون در حد خود شماست مثل شما مخالف نظام و غرب پرست هستن ولی نشون نمیدن پس تا میتونید باید
      از خودتون و امثال خود بیگانه پرست تون بنالید که اگه اینجوری بی شرفی و جهل اندر جهل غرب پرست های وطن فروش که تو همه قشری هستن نبود همه ی بدبختی هامون حل میشد ، اختلاف طبقاتی کم و کمتر میشد کسایی که میگن باید تسلیم غرب بشیم ، جامعه ام کاملا غربی بشه قانون حجاب یعنی چی تا همه چی درست بشه همه ی اختلاس گرا و بیشرف ها از همین نوع افکار و شعور ها هستن

    5. ناشناس
      اینکه مشکل اقتصادی هست درسته ولی تو آمریکا یا اروپا هم مردم فقیر زیاد هستند البته مدیریت اقتصادی ما مشکل داره و اقتصاد افتاده دست دوتابیعتی ها و لیبرال ها یعنی اینجور بگیم بهتره که اقتصاد ما الان سرمایه داری یا همون لیبرالی هست یک عده متوجه نیستند؟
      اینقدر هوش و گوش خودتون رو دادید دست رسانه هایی همچون منو تو و سلبریتی های یاغی و….که حرف هایشان بیشتر نشانه حماقت هست تا واقع بینانه آدم حسابی کل بودجه دفاعی ایران چهار میلیارد دلار هست که ۸۰۰میلیون برای حزب الله و ۲۰۰ملیون دلار برای فلسطین و عراق و سوریه هزینه میشود سه میلیارد دیگر توسعه صنعت نظامی و….
      اگه انصاف داری مقایسه کن با ۸۰میلیادر هزینه نظامی عربستان و همینطور بترتیب امارات و…..یعنی کمترین بودجه نظامی منطقه یعنی هزینه نظامی کویت هم از ایران بیشتره؟؟
      حالا دوست نداری میل خودته ملت که نمی‌تونن با حماقت امثال شما امنیت خود را فدای حماقت اقلیت کنند و بجای قدرت نظامی منطقه هر روز شاهد انفجار در شهرها و درگیری در کوچه و بازار با داعشی ها و….باشند؟

  18. منظور این خانم این بود که هیچ زنی برای مساعل ناموسی سرش بریده نشه بعد قاتل ازاد بگرده. وگرنه هیچ مردی نمیتونه بی غیرت باشه چه ایران چه تو اروپا

    1. درسته کامی منظور همینه ، متاسفانه تصویر نادرستی از کشورهای آمریکایی و اروپایی به مردم خورانده شده ، بعد چرا این قطعه فیلم ادامه نداره و هیچ توضیحی بعدش نیست ؟

      1. خوشبختانه ایرانی ها از اینکه یه زن با دو تا بچه بره دنبال یه مرد دیگه و زندگیو به بازی بگیره متنفرن و برای اینکه این اتفاقات نیفته !! دین و حجاب ناموس شون براشون مهمه !! هر کسی هم خوشش نیاد باید بره جایی که بی غیرتی براشون عادیه !!

    2. آقا کامران دقت کن برادرم،اون ها نگران دختری نیستن که با دوست پسرش رفته شمال تفریح، پدرش سرش رو بریده یا اون خانمی که فرار کرده رفته ترکیه بدون اطلاع همسرش، و شوهرش سرش رو بریده اون ها دنبال این هستند که آقایون ما سخت گیری در امر حجاب و دوست پسر گرفتن به زن و دخترشون نکنند.

  19. مگرالان که توایران نیستی کسی جلوی کثافت کاری های تو رو میگیره که واسه همه ارزومیکنی.فکرنکنم تواصلا شوهرداشته باشی یااینکه ازکجامعلوم دوجنسی نباشی قیافه وحرف زدنت که اینطورمیگه.تو آزادی

    1. زن ازادی هرزگی عریانی و چند شوهری برای زنان . این خواسته کدام دسته از زنان هست؟ خب معلومه . دختر وزن و مرد نجیب و خانواده دار هیچ وقت خواستار تحقق این شعار نیست . فقط یک عده نانجیب و بی اصل و نسب این شعار در ذهن کثیفشون خطور میکنه .

  20. من یک پیشنهاد برای این خانم دارم ازدواج کنه تا مشکلش حل بشه و رفتارش ملایم بشه من اون آقا رو هم سراغ دارم که اگر با این خانم ازدواج کنه این خانم چه بخواد چه نخواد رفتارش آرام تر میشه شاهین نجفی، این آقا دیوانه هست این خانم دیوانه تر از خودش رو ندیده زندگی با این آقا درس های خوبی یادش میده یک حکایتی از سعدی میگه یک دیوانه ای در حمام عمومی مردم رو میتَرسونده مردم از ترسش حمام نمی رفتند یک مردی که خِرَدمند بوده میره به حمام و اون دیوانه رو می تَرسونه دیوانه فرار میکنه مردم میگن چیکار کردی که رفت؟ او میگه این مرد دیوانه تر از خودش ندیده.

  21. کسی به حرف این اشخاص بی هویت اعتنا نمیکنه.
    مردم ما مسلمان هستند و خواهند بود واین رقاصه ها مجالی در آینده ایران ندارند.
    مشکل ما نظامی است که حاضر نیست به فکر حل مشکلات مردمش باشه، با اونها صحبت کنه و عاقلانه مشکلات رو حل کنه، آلمان نازی که فرانسه را اشغال کرد برای اونها سهمیه غذایی و تا حدودی آزادی گذاشت ولی ما گیر کسانی افتادیم که هدفشون نابودی ایران و ایرانی است، خودشون خوب میخورند و خوب میبرند ولی در پاسخ مطالبات مردم با اسلحه و باتوم و دستگیری و… تلاش میکنند با زور صدای منتقد و معترض رو خفه کنند، از سرکوب دانشجویان به بعد هر سرکوبی، به تعداد معترضین اضافه میشود و باز هم گوش شنوایی نیست.

      1. کسی نخواست کسی را ب زور مسلمون کنه که اینقدر بهت زور میگه
        ولی این کشور قبل از اینکه اسلامی بشه خدا پرست بودن وحجاب عفت هم براش مهم بوده.با اراجیف ی مشت خود فروخته غربزده عزت خودشو از دست نمیده

      2. آقای کوروش شما ۱۰۰٪مسلمانی !! یا در کشور اسلامی باید قوانین اسلام را رعایت کنی!! یا از کشور اسلامی به کشور شیطان پرست ها و حیوان پرست ها بری و آزاد باشی!! و رعایت دین و قانون کشور ربطی به زور و اختیار نداره

    1. چرت و پرت کمتر بگین دیگه، ها
      شما و امثال شما ناشناس و کوروش با این بیشرف های کاسه لیس غرب و آمریکای جنایتکار که هدفی جز نابودی ایران و اسلام ندارن چه فرقی دارید
      چرا با کلمه ها بازی میکنید این حرف هایی که میزنید دقیقا
      حرف هاییه که خودهمین ها
      میگن شماها معترض
      نیستین چون دارید از آشوب و برعندازی ای
      حمایت میکنید
      که خود همین ها و ارباب های غربیشون درست کردن
      شماها وطن فروش ها و براندازایی هستین که عقل و شعورتون رو دادید دست چرندیات همین ها و امثال این ها تو شبکه ها
      و کانال هاشون اصلا شما خود همین ها نیستین.
      معترض منم که میبینم امثال شما غرب پرستان برانداز که جز خودتون رو نمیبینید
      چه جوری دارین با تظاهر به دین
      و یا بدون تظاهر دزدی میکنید و حسابی میکنید و بار خودتون رو میبندین یه پاتون اونوره یه پاتون اینور بعد هم فحش رو
      میکشین به جون پلیس ها و نظامی های مملکت و
      بسیجی ها و دیندار هایی که واقعا وجودشون پر از صداقت وشرف و انسانیته، کسایی که اکثرا یه زندگی
      عادی و بعضی هاشونم زندگی فقیرانه دارن
      جالبه ایران هم خود همین ها نگه داشتن که کابوس و خار چشم امریکای آدم خوارتون هستن
      حالا میگید اینا دارن
      ما رو میکشن خودشون
      دارن میبرن دارن ایران رو میفروشن😶
      واقعا قدرت تفکر دارید احیانا،
      یا فقط فکرتون تو بیزاری و نفرت از اخوندا و اسلام و
      بسیج و سپاه خلاصه میشه که آی اینا پست ترین موجودات زمینن ، تروریست ان، ایران و زمین
      رو به گند کشیدن
      آخ آخ چقدر این چرندیات وخوک بازی ها تو کانال های
      برعندازا زیاده و از هر طریقی
      هم وارد میشن تو بعضی جاها اصلا خودشون رو متدین نشون میدن و بعد چرند میگن
      وحمله میکنن.
      من نه هیچ کسم نظامیه نه آخونده و نه مسجدیه و نه خودم بسیجی ام و ظاهر متدین دارم و نه شیکم سیرم و نفسم از جای گرم بلند میشه از فقر تو جامعه و فسادهای تو جامعه هم دارم زجر میکشم . ولی دارم میبینم
      بیشرف های جاهلی که خیلی هاشون هم
      حسابی دارن از مملکت میکنن
      و خودشون میرینن تو مملکت
      چه جوری دارن جای ظالم و مظلوم و دزد و طلبکار رو با هم عوض میکنن و وطن فروشی میکنن اسم خودشون هم میذارن ایرانی ، عاقل، انسان دوست ، روشنفکر آره حتما خیلی خوبید شماها دیدمتون ۸۰ میلیون
      ادم هم تو مملکت
      خر نیستن خیلی خوب میدونن
      چی به چیه ، کی و چی دروغ
      و حیله است کی و چی
      راست و حسینیه ، کی
      ظالم و دزد و اهل شره کی مظلوم و باشرف و اهل حقه ، کی ها میخوان ایران و اسلام تیکه پاره بشه کی ها جون دادن و میدن برای ایران و اسلام و هموطن ها و هم نوعاشون تو سراسر زمین

      1. واقعا دمت گرم هموطن،حرف حق رو زدی یه جوری مغزها رو شستشو دادن که اینها فکر میکنند بسیجی وسپاهی ونظامی دشمن این ملت هستن،بخدا قسم اگه بسیجی وارتشی نبود بیگانگان ناموس ایرانی را تا به حال صدبار به بردگی می بردند،

        1. بهتر بود فیلم کامل میذاشتین قطعا منظور ایشون هرزگی نیست این که ب خاطر فقر فحشا زیاد بشه بی غیرتی هست این که بین زنان ومردان طبقه محروم جامعه که مذهبی تر هم هستند ب خاطر مسائل مادی خود فروشی رواج پیدا کرده بی غیرتی هست لطفا زن زندگی آزادی را با مرد میهن آبادی بیان کنید

          1. الیما تو و امثال توی برانداز یا خود گاوید یا از گاو بیچاره هم هزار برابر نفهم ترید
            به خدا شما براندازا و وطن فروش ها اصلا چیزی به اسم عقل و شعور تو وجودتون نیست اینکه بهتون میگن زامبی باز هم توهین به زامبی ها و آدم خواراست شیطان و حکومتش آمریکا از شر شما وطن فروشان ایرانی کف و خون بالا اووردن بابا حداقل از پادشاهتون ابلیس خجالت بکشید دلیل های بهتر برا خودتون درست کنید به این مدیر های کانالای براندازی که توش عضوین بگین سعی کنن چرندیات درست تری درست کنن واستون بعد از این نظام شما مخ تطیل ها ی مریض میخواین ایران تیکه تیکه شده رو آباد کنید

        2. اونی که میگه اسلام قانون کشوره کی بهشون اجازه و صلاحیت داده اصلا قانون بنویسند برای ما،تو تهران ۱۵ درصد بیشتر رای ندادند،کل آمار نمایندگان طبق اعلام رژیم ۵۰درصدم نمیشه!
          اینهمه بی حجاب تو کشورهای خارج دارند زندگی میکنند اونوقت اینجا یه عده تحریک بشوی طالبانی جاهل با عقاید مزخرفشون گیر دادن به دو تا تار مو!
          مریضی خوب برو دکتر،ایراد از تو هست نه از اون زن!
          هدف زن زندگی آزادی یکی اینه که به رژیم اسلامی نه بگه،ما خواهان جدایی دین از سیاستیم یه جورایی سکولاریسم!

          1. آقای ناشناس،در همان خارجی که میگی بی حجابی زیاده،به همان نسبت آمار تجاوز و تولد فرزندان
            نامشروع بالاست.اگر در غرب حجاب رعایت نمی شود،بخاطر این است که غرب از مسیحیت و یهودیت راستین فاصله گرفته.تاریخ به ما آموخته که زنان یهودی و مسیحی در طول تاریخ محجبه بوده اند. سکولار از وقتی مد شد که بشر از آیین پاک انبیا فاصله گرفت و به اطاعت شیطان در آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *