منهای فوتبال

فیلم| توضیحات زینب موسوی (امپراطور کوزکو) درباره هتاکی به شهدا

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از توضیحات زینب موسوی (امپراطور کوزکو) درباره هتاکی به شهدا بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، زینب موسوی معروف به امپراطور کوزکو در فضای مجازی پس از آزادی اش توضیحاتی پیرامون کلیپ هتاکانه نسبت به شهدا ارائه می کند.

فیلم توضیحات زینب موسوی (امپراطور کوزکو) درباره هتاکی به شهدا که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم صحبت های زینب موسوی در مورد هتک حرمت شهدا

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۱۶ دیدگاه ها

  1. کاملاً درست فرمودند؛👌🏻مگه غیر از اینه یه عده مجلسی، برای خود نمایی و برای پست و منصب اومدن گفتن من میرم من میرم!!!
    کجان الان؟
    وقتی حرف الکلی میزنند ولی کاری نمی کنند یا میدانند نمیتونن بکنند، این برای چیه؟
    غیر از اینه که خودشون رو مطرح کنند و برای بعد از انتخابات که جایی دیگه تو مجلس نداشتند، پست و مقام در دولت تهیه کنند؟؟؟!!!

  2. راه معروف شدن
    یه غلط اضافی بکنید
    رسانه ای بشید
    بعد یه تذکر الکی
    الان شما معروفید
    مثل اون خانم دکتر
    طاقچه . دیوار . از کی . و….
    حالا هم این سگ ماده دلقک

  3. چقدر زشته طرف را جلوی دوربین بیاورند و مجبور کنند چیزی غیر از اعتقاد و نظرش بر زبان جاری کند و اعتراف اجباری کند !

    1. چرا زشته به سلبریتی ها حمله کنن مجبورشون کنن از ی عده حمایت کنن🤨 کارهایی که خودتون می کنید رو به بقیه نسبت ندید !

  4. خانم شما مغرور و فریب خورده شیطان و بچه هستید مگر تو علم غیب دارید که بفهمید عده ای ریاکارند ،آدم باد خودخواه باشد که دیگران را ریاکار بداند ،

    گول و فریب شیاطین را نخورید
    آنها با تعریف و تمجید از این حرکات و رفتار تو بدنبال ضربه زدن به ارزش های و مقدسات جامعه هستند ..

    1. به رضوانی.
      اینکه آدم ریاکار رو بشناسی که علم غیب لازم نداره کافیه حرفشون و عملشون رو کنارهم بذاری تا معلوم بشه.
      در ضمن مقدساتی تو مملکت مانمونده و از برکت جیره خوار هایی مثل شما مردم از دین گریزان شدند.

  5. مردم غزه همونایی هستند که اگه عکس صدام رو بنر بزنید میرم می بوسنِش😂😂😂 وقتی غزه حتی توانایی دفاع از خودِش رو ندارِه و اسرائیل مردم غزه رو کرده تو قوطی کبریت و یکی از پر تراکم ترین نواحی دنیا رو به وجود اورده دیوانه شدن که میرن سر اسرائیلی هارو می بُرَند و وحشیگری در میارن و اوضاع خودشون رو بدتر میکنن؟ هرچی سر شون میاد فقط و فقط تقصیر خودشونه

    1. ما هم یه زمانی توانایی دفاع از خودمونو نداشتیم مجبور شدیم اون همه شهید بدیم ! اگه اون موقع طرز تفکرای شما وجود داشت هفت و جد و اباد ایرانیا رو سوزونده بودن !!

  6. چقدر مغرورند این خانم درست میگه که بعضی ها دارند سوءاستفاده میکنند ولی هر جایی کوچکترین اشتباهی کردی باید عذرخواهی کنی و کوچکترین غروری نداشته باشی من خودم در این سایت هر جا اشتباهی کردم پوزش خواستم.

    1. به آرامش.
      شما راحت توهین میکنید وتهمت میزنید چون طرز فکر شما بر این مبناست و دنیا رو اینجوری میبینی.
      ی سر بیا پایین شهر واحوال مستضعفین سابق را ببین.
      سالها پیش سوار مینی بوس شدم که از میدان خراسان به طرف شهرک کاروان حرکت میکرد. مردی میانسال را دیدم که نزدیک من نشسته بود و سه چهار تا بسته بزگ مشمایی حاوی شکلات و ابنبات رو به سختی کنار خودش نگه داشته بود و هم سد راه مسافرین شده بود و هم خودش اذیت میشد.
      از او پرسیدم کارت چیست. گفت روزی سه یا چهار بار همچین باری رو از بازار میخرم و به قنادی ها میفروشم.
      به او گفتم که هم خودت اذیت میشوی و هم مسافران. اینها را باموتور سیکلت هم میتونی ببری؟
      گفت چند سر عائله هستیم و پول تهیه موتور را ندارم و فقط گذران زندگیمان است.
      البته اون موقع موتور هم قیمت بالایی نداشت.

      1. خوب که چی؟ مردم کشور های دیگه نه تحریم هستند نه دشمن دارند از مردم ما بیشتر سختی میکشند ولی هرگز ندیدم مثل شما اینقدر ناله کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *