منهای فوتبال

عکس| رابطه گلشیفته فراهانی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از رابطه گلشیفته فراهانی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه بازتاب گسترده ای در توییتر داشته است.

در این تصویر که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده، برخی منابع مجازی مدعی شدند گلشیفته فراهانی بازیگر ایرانی مقیم فرانسه با امانوئل مکرون رئیس جمهور این کشور وارد رابطه شده است.

عکس رابطه گلشیفته فراهانی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه که در توییتر منتشر شده است را تماشا کنید.

عکس| رابطه گلشیفته فراهانی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه | دیلی فوتبال

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

عکس رابطه گلشیفته فراهانی با مکرون

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۱۲ دیدگاه ها

  1. چقدر اونایی که سنگ این هرزه ها را به سینه میزنند دربدر و بدبختند لعنت به تو گوشفته که آبروی ایران و ایرانی را با هرزگیت بردی اون از لخت شدن تو کاباره‌های تل آویو اون از آمریکا اون از ترکیه و امارات اینم از اروپا آخرین فیلمی که تو ایران بازی کرد فکر کنم بوتیک بود که بعد گورشو گم کرد

  2. وقتی احسان گل‌محمدی در یکی از دست نوشته هاش از شهیدانی مثال میزنه که نوجوانی و جوانی زندگی اونا را با دقت برای کمر بند پهن که زمانی به تولید انبوه رسیده و اشخاص چاره ای جز خریدن جنسی که موجود بوده نداشته یا حتی اصلا به عنوان یه تابو شکنی عرض کمربندی را مهم می دونه! و پوشیدن شلوار و لباسی مد شده برای مردان را از مشخصات بی دینی اشخاص تعریف میکند! و بقیه ویژگیهای شهیدان را چشم میبیند!
    از گلشیفته بی بندو بار خارج از دین در بین اجنبی های منحرف شده از دین شان که از ما بدتر هستند چه انتظاری میرود ؟ چگونه می‌شود وقتی دین توسط مدعیان شناخت دین دچار انحراف و انحطاط شده که خواستار آن هستند که منه مثلا مسلمانی را که عرق مینوشم ناموسم را به ماهواره و الگو از بی بندوباری بی اهمیت میشوم یا حتی به این بی دینی و بی غیرتی حمایت میکنم !
    به انجام فرائض دینی اهمیت نمیدهم بفکر دنیای مادی خود هستم و برای رسیدن به آن به هر حرامی دست میزنم و معنویات را زیر پا گذاشته ام ! من با این اندازه از کفر و دین نما بودنم مطمعنا دوستدار دشمنانم دینم هستم چون الگوی من آنها هستند و من آنها را دوست و هم وطنان مسلمانم را دشمن می دانم و در صورت جنگ حتی برای شهر و منزل همسایه ام حاضر به جنگیدن و فداکاری نخواهم بود
    نمونه ای از همه ی مثال‌هایی که در بالا نام برده شد در گذشته ها به عینیت رسیده و همگان دیده اند که اگر شخصی برای جنگ با دشمن رفته شاید مسلمان به قول امروزیها تندرو نبوده اما به این شکلی که بیان شد دین زده منحرف و دین ستیز نشده بوده !
    چطور عده ای از نویسندگان نخبگان مسئولان روحانیون کارشناسان و حتی رئیس جمهورانِ مسلمان محمدی ، اعتقادات و مسلمانی مرا با ایمان شهیدانی مثل باکری و سلیمانی یکسان می‌بینند و امتیاز جامعه اسلام را برای آنها و من که فقط در ظاهر اسلام را نصفو نیمه و به زور رعایت میکنم به یک اندازه طلب دارند ؟؟
    وقتی تمام جامعه اسلامی را با این افراد دین نما و دین ستیز ، به ضعف و انحراف و اسلام یزیدی تبدیل کردیم باورمان می‌شود که چون همه جامعه از این اسلام منحرف شده ی ساختگی پیروی می‌کنند پس این اسلام واقعی هست و غیر از آن باشد اسلام تند رو است !!
    با این اسلام من در آوری گلشیفته ها نه در خارج که در کشوری که مدعی رهبریت جهان اسلام را دارد انقدر زیاد شده اند که کوفه و شامات واقعی در زمان امامان به عینیت دیده می‌شود!!
    و هر فساد و تبعیض و ظلمی صورت بگیرد الگوی آن از طرف اسلام واقعی نیست و این رفتارها و فتنه ها از طرف سپاه فریب خورده ی شیطان است
    پس حداقل اسلام را با شیطان پرستی مخلوط نکرده و دین خدا را بدنام نکنید

    1. دقیقا دنیا از یهود و مسیحی و مسلمان فقط مدعی دین هستند و هر تخلفی را به دین نسبت میدهند نه گلشیفته مسلمانه نه اینایی که در داخل ایران اگر رهاشون کنند از گلشیفته بدتر میشن نه صهیونها یهودی هستن نه بسیاری از مسیحی ها مسیح پرست !!

  3. من یک بار در جوانی گلشیفته را از نزدیک دیدم داشت فیلم گیس بریده را بازی می‌کرد خیلی خوشگل بود اصلا نمی‌تونستم فراموشش کنم

  4. ننه بابای درست حسابی نداشته باشی همین میشه
    لعنت بر امثال شما غرب زده های بیسواد منافق وطن فروش ک عقده لخت شدن دارید

  5. چه ولنگار در خارج چه ولنگار در داخل ایران با همین واردِ رابطه های مقطعی نان حلال در میارن !!! بهتره روشنفکر متمدن باشید 🤣🤣🤣🤣

    1. در تمدن غیر اسلامی، مرد یا زن نیازی نیست همسر پیرش را طلاق بده تمدن غربی که ایرانی‌ها هم اکنون در ایران انجام میدن همینه !! آقا یا خانم بجز همسر رسمی میتونه تا بی نهایت از هر کسی خوشش میاد وارد رابطه بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *