عکس| واکنش رائفی پور به جلسه استراتژیک کنترل قیمت سیب زمینی!

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از تحلیل رائفی پور از واکنش رائفی پور به جلسه استراتژیک کنترل قیمت سیب زمینی بازتاب گسترده ای در توییتر داشته است.
در این تصویر که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، علی اکبر رائفی پور نظریه پرداز ایرانی نوشت: «در جلسه فوقالعاده؛ مهم، راهبردی و استراتژیک و در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با بالارفتن قیمت ارز و شاخوشانهکشیدن آمریکا و ترامپ؛ برای حل مسئله سیبزمینی کنترلهای لازم انجام شد؛ خدا گواه است این جماعت اگر بفهمند رسانه چیست!».
- بیشتر ببینید:
- نقشه شوم بلاگر زن با دوست پسرش برای قتل همسر
عکس واکنش رائفی پور به جلسه استراتژیک کنترل قیمت سیب زمینی که در توییتر منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






قیمت سیبزمینی سی تومان شده بود در عرض دوهفته رسید به هفتاد هزار تومان دولت دید بازار به هم ریخته سیب زمینی وارد کرد الان چهل هزار تومان شده یعنی نه حرف تو نه حرف من کجاست رضا شاه بکنه تو تنور این به درد نخورها ی پدر سوخته را