فوتبال ایران

درخواست تعویق لیگ برتر به علت جنگ توسط پیشکسوت استقلال

به گزارش دیلی فوتبال؛ صادق ورمزیار، پیشکسوت استقلال امیدوار است مسئولان باشگاه به وعده های خود عمل و تیم را با شرایط بهتری آماده کنند.

صادق ورمزیار ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: مردم ایران بشدت جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنند ما اهالی فوتبال و تمامی ورزشی‌ها در کنار مردم از رژیم صهیونیستی متنفریم و امیدواریم هرچه زودتر این رژیم به دست نظامیان ما از بین بروند.

وی در خصوص عملکرد مدیران استقلال در فصل نقل و انتقالات تاکید کرد: متأسفانه جنگ بین ایران و رژیم صهیونیستی باعث شد تا همه فوتبال و نقل و انتقالات را فراموش کنند اما مدیران استقلال نباید دچار فراموشی شوند. آنها حتی در این شرایط هم باید به فکر جذب بازیکنان جدید باشند. این اتفاقات به پایان خواهد رسید و شرایط به حالت عادی باز خواهد گشت بنابراین مدیران استقلال نباید کوتاهی کنند و توافقات نهایی را از بازیکنان بگیرند تا با شروع تمرینات پیش فصل شاهد یک تیم کامل باشیم. اردوی پیش فصل بسیار مهم است و نباید به سادگی از کنار آن گذشت چون می‌تواند تیم را تا پایان فصل آماده نگه دارد.

وی در خصوص انتخاب ساپینتو به عنوان سرمربی جدید استقلال گفت: با اینکه شرایط در کشور حالت جنگی دارد و تمامی پروازها لغو شده است اما ساپینتو بی‌صبرانه منتظر است تا به ایران بیاید او حتی گفته حاضر است از طریق زمینی به تهران بیاید و کار خود را با استقلال شروع کند. ساپینتو شناخت خوبی از استقلال دارد و می‌تواند به استقلال کمک کند. ساپینتو بیشتر به دنبال این است تا خودش را به اثبات برساند و به مدیران استقلال هم قول‌هایی داده است. او می‌تواند موفق باشد به شرط آنکه بر اعصاب خود مسلط باشد و اسیر حاشیه‌ها نشود. به طور حتم ساپینتو اتفاقات گذشته را فراموش نکرده و می‌داند که اگر دوباره اسیر حاشیه‌ها شود دیگر نمی‌تواند در ایران کار مربیگری انجام دهد بنابراین اگر می‌خواهد تیمش و خود او موفق باشد باید آرامش خود را حفظ کند. از جنجال‌های بیهوده پرهیز کند تا به اهدافی که در سر دارد برسد.

ورمزیار در خصوص شروع لیگ جدید گفت: با توجه به تجاوز رژیم صهیونیستی عملاً ورزش ما تعطیل شده و فوتبال هم از این قاعده مستثنی نیست. اردوهای پیش فصل و نقل و انتقالات کاملاً تعطیل شده و با شرایط موجود به طور حتم لیگ به تعویق خواهد افتاد. به احتمال زیاد پس از آرامش کشور لیگ به طور فشرده برگزار خواهد شد و بازی‌ها با فاصله زمانی کوتاه برگزار خواهد شد و باید تیم‌ها بخوبی آماده سازی کنند تا بازیکنان دچار مصدومیت‌های شدید نشوند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بیشتر از هر زمانی طرفداران استقلال نگران وضعیت انتخاب سرمربی و بازیکنان جدید هستند و انتظار دارند هرچه زودتر با بازیکنانی چون حسینی. چشمی و رضائیان و سایر بازیکنان تمدید کنند. امیدوارم مدیران استقلال کوتاهی نکنند و از زمان باقی مانده استفاده کنند تا با جذب بهترین نفرات و تکمیل شدن تیم اردوی پیش فصل را برگزار کنند تا با آمادگی کامل لیگ را آغاز کنند.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *